Vakantiehuis kopen

Vakanties in eigen land zijn erg populair en het kopen van een vakantiehuis is erg interessant. U hoeft niet ver te reizen om bij uw vakantiehuis te komen. U kunt samen genieten van de mooie omgeving van Nederland. 

Waar een vakantiehuis kopen?

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om een vakantiehuis te kopen in Limburg op ons vakantiepark, BreeBronne Village in Maasbree (Noord-Limburg). Ervaar het ultieme buitenlandgevoel dichtbij huis: de provincie Limburg heeft zoveel moois te bieden. Zo is er volop natuur aanwezig, zoals Nationaal Park de Groote Peel. Ook rondom Maasbree is er veel bos aanwezig en vanuit het vakantiepark bent u zo in Duitsland en België. Ga er samen met de gehele familie op uit en beleef deze bijzondere omgeving.

Welke vakantiewoning wilt u kopen?

Alle vakantiewoningen liggen op ruime kavels in de natuur of aan het water. U bent vrij om uw eigen plek op het park te kiezen. Zorg ervoor dat u op tijd uw plek reserveert, zodat u nog kunt kiezen uit alle mooie plekken. Kiest u voor een vakantiehuis aan het water of gaat u liever voor een prachtige plek in het bos? Het is uiteraard geen probleem om eerst een bezichtiging in te plannen, zodat u zelf in alle rust de mooiste plek uitzoekt.

De vakantiehuizen zijn modulair gebouwd en zijn eenvoudig aan te passen aan uw wensen. Het is zelfs mogelijk om het uit te breiden of uw vakantiewoning te verplaatsen. Alle vakantiewoningen worden stijlvol en met alle luxe opgeleverd om volledig tot rust te komen. Zoals een kookeiland, zonnepanelen en een vaatwasser. U kunt kiezen uit vijf verschillende type vakantiewoningen: Bos Cottage, Bos Cube, Water Cube, Bos Villa en Water Villa. Deze vakantiewoningen sluiten goed aan bij de natuurlijke omgeving van het park.   


Een duurzaam vakantiehuis kopen

Alle vakantiehuizen worden duurzaam ingericht. Zo zijn alle vakantiewoningen gebouwd met natuurlijke en duurzame materialen. Ook zijn alle vakantiewoningen uitgerust met zonnepanelen om van eigen energie gebruik te maken. Ook het park zelf is milieubewust, bijvoorbeeld doordat we eigen bronwater gebruiken als drinkwater. En in de versmarkt verkopen we producten van lokale boeren.

Plan een bezichtiging

Creëer het vakantiegevoel, beleef het bijzondere en koop een vakantiewoning op Breebronne Village. Wilt u eerst een vakantiewoning bezichtigen? Dat is uiteraard geen probleem. Maak nu een afspraak voor een bezichtiging en bekijk zelf welke plek u het mooiste vindt.