Vakantiehuis kopen

Wilt u een vakantiehuis in Nederland kopen? Vakanties in eigen land zijn erg populair en het kopen van een vakantiehuis is erg interessant. U hoeft niet ver te reizen om bij uw vakantiehuis te komen. U kunt samen genieten van de mooie omgeving van Nederland. 

Op deze pagina vindt u o.a. de volgende onderdelen over vakantiehuis kopen:

Waar een vakantiehuis kopen?

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om een vakantiehuis te kopen in Limburg op ons vakantiepark, BreeBronne Village in Maasbree (Noord-Limburg). Ervaar het ultieme buitenlandgevoel dichtbij huis: de provincie Limburg heeft zoveel moois te bieden. Zo is er volop natuur aanwezig, zoals Nationaal Park de Groote Peel. Ook rondom Maasbree is er veel bos aanwezig en vanuit het vakantiepark bent u zo in Duitsland en België. Ga er samen met de gehele familie op uit en beleef deze bijzondere omgeving.

Investeren in een vakantiehuis, is een duurzame investering. U profiteert van een aantrekkelijk rendement op het vakantiehuis en beperkte risico’s. Ook is het mogelijk om uw vakantiehuis te verhuren. Er zijn diverse investeringsmogelijkheden voor een vakantiewoning kopen. Welke mogelijkheden dit zijn, vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Welk luxe vakantiehuis kopen?

Alle luxe vakantiehuizen liggen op ruime kavels in de natuur of aan het water. U bent vrij om uw eigen plek op het park te kiezen.  Kiest u voor een vakantiehuis aan het water of gaat u liever voor een prachtige plek in het bos? Het is uiteraard geen probleem om eerst een bezichtiging in te plannen, zodat u zelf in alle rust de mooiste plek uitzoekt.

De vakantiehuizen zijn modulair gebouwd en zijn eenvoudig aan te passen aan uw wensen. Het is zelfs mogelijk om het uit te breiden of uw vakantiehuis te verplaatsen. Alle vakantiehuizen worden stijlvol en met alle luxe opgeleverd om volledig tot rust te komen. Zoals een kookeiland, zonnepanelen en een vaatwasser. U kunt kiezen uit vijf verschillende type vakantiewoningen: Bos Cottage, Bos Cube, Water Cube, Bos Villa en Water Villa. Deze vakantiehuizen sluiten goed aan bij de natuurlijke omgeving van het park.   

Vakantiepark huis kopen

Altijd al een eigen vakantiehuis op een vakantiepark willen kopen? Dan zit u bij Breebronne Village helemaal goed. Alle te kopen vakantiehuizen staan namelijk op ons vakantiepark. U heeft de keuze uit maar liefst 5 verschillende typen vakantiehuizen. Alle vakantiehuizen zijn stijlvol en bevatten alle luxe om volledig tot rust te komen.

Ook het vakantiepark heeft alle faciliteiten om heerlijk te ontspannen. Het park is een ideale plek voor bezoekers die heerlijk tot rust willen komen en waar ook genoeg te beleven is voor kinderen. Zo is er een beachbar, subtropisch zwembad, strandbad, bistro met terras en een restaurant.

De komende jaren wordt het vakantiepark volop doorontwikkeld. Zo wordt het de komende jaren uitgebreid met nog meer luxe vakantiehuizen. De bouw en de verkoop van deze luxe huizen wordt gefaseerd uitgevoerd. Bekijk de beschikbaarheid van alle vakantiehuizen en lees meer over een specifieke recreatiewoning.   

Vakantiehuis aan het water kopen

Heeft u altijd al een eigen vakantiehuis aan het water willen kopen? Kies dan voor de Water Cube of Water Villa van BreeBronne Village. U kunt uw eigen plek aan het water kiezen. De vakantiehuizen op vakantiepark BreeBronne bevinden zich op ruime kavels aan het water of in het bos. Een ideale plek voor echte natuurliefhebbers die graag actief bezig zijn of juist tot rust willen komen in de buitenlucht. Bij BreeBronne Village beleeft u het ultieme vakantiegevoel in de prachtige natuur. 

Eigen vakantiehuis kopen aan het water

 In onze Water Cube en Water Villa kunt u heerlijk tot rust komen aan het water. Vanuit uw vakantiewoning met glazen puien, een buitenterras of veranda heeft u een prachtig uitzicht over het meer. De vakantievilla's bevinden zich aan en deels zelfs over het water. Naast het terras, komt ook de gehele woonleefruimte (woonkamer en keuken) letterlijk als een paal boven het water te staan. De vakantiehuizen aan het water krijgen een prachtige plek centraal op het park. Dichtbij het zwembad, de receptie en het restaurant. Vanuit uw vakantiewoning bent u snel bij het heerlijke strandbad om in de zon te liggen of voor een verkoelend drankje. Bovendien is er op en rondom het water genoeg te beleven. Glijd van de waterglijbaan, stap op de elektrische waterfiets of ga een eindje suppen.  

Water Cube: vakantiehuis aan het water

De Water Cube is een stijlvol vakantiehuis direct gelegen aan het water. Het zwevend terras over het water biedt een prachtig uitzicht over het meer. Kenmerkend aan deze vakantiewoning is het strakke en moderne design, gemaakt van duurzaam hout. Op basis van uw wensen en eisen wordt de Water Cube samengesteld. De vakantiewoning heeft geen fundering nodig en is makkelijk te plaatsen en verplaatsen. De Cube wordt gemaakt van oerdegelijk gelamineerd FSC-hout. Voordelen van hout zijn de hoge isolatiewaarde en stevigheid. Daarnaast is het gebruik van hout een duurzame keuze, aangezien dit minder energie in productie vraagt dan bijvoorbeeld staal of beton. Deze Water Cube is de perfecte balans tussen natuur en woonplezier. 

Water Villa: een vakantievilla direct aan het water

Geniet van alle luxe aan het water in de Water Villa. De Water Villa is een zeer royale vakantiewoning voorzien van een uniek en stijlvol design en gemaakt van duurzaam materiaal. De grote glazen puien zorgen voor een open indeling en prachtige uitstraling van deze water villa. Door de open indeling ervaart u de ultieme connectie met het water. Het circulaire houten bouwsysteem combineert hoogwaardige architectuur met flexibiliteit. Een systeem dat altijd aangepast kan worden. Het systeem van deze water villa is volledig circulair door het gebruik van duurzame materialen die passen bij de natuurrijke omgeving. Het LVL (gelamineerde fineer hout) wordt verkregen uit duurzaam Duits beukenhout. Tijdens de groei bindt het hout CO2, hierdoor bevat de villa een aanzienlijke hoeveelheid CO2. In de Water Villa ervaart u de ultieme connectie met het water.

Een duurzaam vakantiehuis kopen

Alle vakantiehuizen worden duurzaam ingericht. Zo zijn alle vakantiewoningen gebouwd met natuurlijke en duurzame materialen. Ook zijn alle vakantiehuizen uitgerust met zonnepanelen om van eigen energie gebruik te maken. Ook het park zelf is milieubewust, bijvoorbeeld doordat we eigen bronwater gebruiken als drinkwater. En in de versmarkt verkopen we producten van lokale boeren.

Plan een bezichtiging

Creëer het vakantiegevoel, beleef het bijzondere en koop een recreatiewoning op Breebronne Village. Het is mogelijk om uw eigen vakantiehuis op basis van uw wensen en behoeften samen te stellen. Bij een kennismaking bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een eigen vakantiehuis? Plan dan nu een bezichtiging en maak kennis met ons prachtige vakantiepark.