Recreatiewoning kopen

Wilt u een recreatiewoning in Nederland kopen? Een recreatiewoning kopen in Nederland is erg interessant. U hoeft bijvoorbeeld niet ver te reizen om naar uw recreatiewoning toe te gaan. Samen met familie en vrienden geniet u van de mooie plekjes die Nederland te bieden heeft.

Wij bieden u de unieke kans om een recreatiewoning te kopen in Limburg. Op ons vakantiepark, BreeBronne Village, staan diverse recreatiewoningen te koop. Dit vakantiepark ligt in Noord- Limburg in het dorp Maasbree. Ervaar het ultieme vakantiegevoel dichtbij huis. Ga erop uit in de provincie Limburg en de rest van Nederland: beleef deze bijzondere omgeving. 

Waarom een recreatiewoning kopen?

Investeren in een recreatiewoning, is investeren in elkaar en in de toekomst. Geniet samen op een unieke plek, lekker dichtbij huis. Wanneer u een recreatiewoning koopt, investeert u in een stijlvol en duurzaam vakantiehuis. U profiteert van een aantrekkelijk rendement op de recreatiewoning en beperkte risico’s. Een vakantiewoning kopen is een duurzame investering voor uzelf. U geniet zelf van uw vrije tijd op een mooie locatie. Een andere optie is het verhuren van de vakantiewoning. Wij bieden verschillende investeringsmogelijkheden aan. Welke mogelijkheden dit zijn, vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Welke recreatiewoning kiest u?

Alle luxe recreatiewoningen liggen op ruime kavels aan het water of in de natuur. U bent vrij om zelf uw eigen plek uit te zoeken. Gaat u voor een vakantiewoning aan het water of gaat u liever voor een mooie plek in het bos? Reserveer op tijd uw plek, zodat u kunt kiezen uit alle beschikbare plekken. Wilt u eerst een bezichtiging? Dat is uiteraard geen probleem, neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Alle recreatiewoningen zijn nieuwbouw, ze zijn modulair gebouwd én zijn eenvoudig aan te passen aan uw wensen. U kunt zelfs uw vakantiehuis laten verplaatsen of het laten uitbreiden. Alle recreatiewoningen zijn voorzien van luxe. Zo heeft iedere vakantiewoning een kookeiland, vaatwasser en zonnepanelen. Ook de inrichting is erg stijlvol, bekijk de foto’s van de stijlvolle recreatiewoningen. U heeft de keuze uit vijf verschillende recreatiewoningen: Bos Cottage, Bos Cube, Water Cube, Bos Villa en Water Villa. De Bos Cube, Bost Cottage & Bos Villa liggen in de natuur en de Water Cube & Water Villa hebben uitzicht over het water. Onze vakantiewoningen passen perfect in de natuurlijke omgeving van het vakantiepark.   

Recreatiewoning kopen op vakantiepark

Altijd al een eigen recreatiewoning op een vakantiepark willen kopen? Dan zit u bij Breebronne Village helemaal goed. Alle aan te kopen recreatiewoningen staan op ons vakantiepark. U heeft de keuze uit maar liefst 5 verschillende typen vakantiehuizen. Alle vakantiehuizen zijn stijlvol en bevatten alle luxe om volledig tot rust te komen.

Ook het vakantiepark beschikt over alle faciliteiten om heerlijk te ontspannen of juist vanalles te beleven. Zo is er een beachbar, subtropisch zwembad, strandbad, bistro met terras en een restaurant. De komende jaren wordt het vakantiepark volop doorontwikkeld. Zo wordt het de komende jaren uitgebreid met nog meer luxe recreatiewoningen.  De bouw en de verkoop van deze luxe woningen wordt gefaseerd uitgevoerd. Bekijk de beschikbaarheid van alle vakantiehuizen en lees meer over een specifieke woning. 

Een duurzame recreatiewoning kopen

Alle recreatiewoningen zijn duuurzaam ingericht. Zo heeft iedere vakantiewoning zonnepanelen om van eigen energie gebruik te maken. En iedere recreatiewoning is gebouwd met natuurlijke en duurzame materialen. Ons vakantiepark zelf is ook duurzaam, zo gebruiken we eigen bronwater als drinkwater. En we verkopen streekproducten van lokale boeren in de versmarkt.

Plan een bezichtiging

Creëer het ultieme vakantiegevoel, beleef het bijzondere op BreeBronne Village en koop een vakantiehuis. Wilt u een recreatiewoning bezichtigen? Maak direct een afspraak voor een bezichtiging en bekijk zelf welke plek u het mooiste vindt.