Duurzaam

BreeBronne Village is één met de natuur. De natuurrijke omgeving waarin het park ligt, heeft ons geïnspireerd. We vertalen het gevoel naar verschillende concepten die u bij ons terug ziet. 

Duurzame woningen

De vakantiewoningen zijn volledig gebouwd met natuurlijk, duurzaam materiaal. Door de modulaire samenstelling van de constructie is de woning makkelijk te verplaatsen of uit te breiden. Daarnaast wordt bij oplevering van een Bos Cube of Water Cube 10 m² tropisch regenwoud aangeplant. De vakantievilla's zijn uitgerust met zonnepanelen, waardoor we alle villa's met eigen energie kunnen voorzien.

Duurzaamheid op ons park

In het park treft u duurzame speeltoestellen en gebruiken we eigen bronwater als drink- en speelwater. In onze versmarkt verkopen we streekproducten die we afnemen bij lokale boeren uit de buurt. Deze producten verwerken we ook in de overheerlijke gerechten bij onze park horeca. Ook als het gaat over andere zaken of producten op ons park, kiezen we het liefst voor partners uit de regio. 

Duurzame relaties

We geloven in duurzame relaties. Als u besluit te investeren in een vakantiewoning bij BreeBronne Village, wordt een stukje van dit park van u. Zo wordt u onderdeel van ons succes! Onder het motto; samen kom je verder dan alleen, wordt BreeBronne Village steeds verder doorontwikkeld. Daarnaast krijgt iedere koper van een vakantiewoning een eigen BreeBronne Boom cadeau, die we planten op het park. 

Duurzaamheid staat in alle opzichten centraal bij BreeBronne Village!

Natuurlijke materialen
Modulaire samenstelling
Energiezuinig
Eigen bronwater
Streekproducten
Duurzame speeltoestellen