Luxe en stijlvolle vakantiewoningen

Creëer uw eigen geluk

Vakantiewoningen

De duurzame vakantiewoningen van BreeBronne Village zijn stuk voor stuk uniek door de modulaire opbouw. Het flexibele bouwsysteem zorgt ervoor dat de villa met u meegroeit. U zit niet vast aan de samenstelling van de villa die u kiest. Woningen zijn altijd aan te passen, uit te breiden en zelfs te verplaatsen. De kwalitatief hoogwaardige villa’s worden stijlvol ingericht opgeleverd met alle luxe die u nodig heeft om heerlijk tot rust te komen. De grote glazen puien, buitenterrassen en veranda’s zorgen voor de connectie met de natuur. Uw eigen unieke plekje in Limburg bij BreeBronne Village waar u dat ‘buitenland gevoel’ kunt ervaren. Creëer uw eigen vakantiegeluk, stel uw woning samen en kom dat bijzondere gevoel ervaren.

Bos Cottage

Het strakke moderne lijnenspel in combinatie met hout en zink geeft de Bos Cottage een eigentijdse uitstraling, en komt daarmee prachtig tot zijn recht in een natuurrijke omgeving.


lees meer

Water Cube

Een lichte, stijlvolle woning direct gelegen aan het water en volledig gebouwd van duurzaam hout.

lees meer

Bos Villa

Uitgekiende details, open indelingen en grote glazen gevels zorgen voor een tijdloze en prachtige uitstraling van de Bos Villa.

lees meer

Water Villa

Geniet van alle luxe aan het water in de Water Villa. Een uniek stijlvol design, gemaakt van duurzaam materiaal.

lees meer

Bos Cube

De duurzame Bos Cube wordt gekenmerkt door het strakke, moderne design en bevindt zich op een ruime kavel midden in het groen.

lees meer

Kies uw eigen plek

Alle vakantievilla’s liggen op ruime kavels in de natuur of aan het water. U kiest uw eigen unieke plek op het park. Kom gerust kijken in het park welke plek u het mooist vindt door een bezichtiging te plannen. Wees er vroeg bij, dan kunt u nog uit veel mooie plekken kiezen aan het water of in het groen.

Beleef het bijzondere