Investeren

Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Na een periode van thuis zitten, willen we er allemaal op uit. Maar wel veilig en dichtbij in eigen land. Het kopen van een vakantiewoning in Nederland is daarom juist nu interessant! Kies voor een stijlvolle villa bij BreeBronne Village. Geniet van een zorgeloze vakantie in eigen land in een prachtige omgeving. Kies voor zekerheid, een stabiel rendement en geniet van elkaar. Investeer in elkaar en in de toekomst. Investeer in een stijlvolle en duurzame vakantievilla bij BreeBronne Village.

Investeringsmogelijkheden
Investeer in een stijlvolle villa bij BreeBronne Village. Een duurzame investering voor uzelf, waar u lekker kunt genieten van uw vrije tijd óf door het verhuren van de vakantiewoning. Een waardevaste investering met een aantrekkelijk rendement en beperkte risico’s. BreeBronne Village biedt verschillende investeringsmogelijkheden die we graag persoonlijk toelichten tijdens een afspraak op locatie. Wij nemen u graag mee in het succesverhaal en adviseren u over de mogelijkheden. 

Word onderdeel van ons succes

In de bosrijke omgeving nabij de dorpskern Maasbree treft u BreeBronne Village. Onlangs is het park volledig vernieuwd om u van alle gemakken te voorzien. We bouwen continue aan de toekomst door te blijven vernieuwen en investeren om onze gasten hét ultieme vakantiegevoel te bieden.

Beleef het bijzondere bij BreeBronne Village.  

Hermans Groep
BreeBronne Village is een bedrijf van Hermans Groep.  Hermans Groep is sinds 2007 actief binnen de markten: recreatie, kinderopvang en fitness. De groep bestaat uit 7 verschillende bedrijven, gevestigd op 17 locaties in Zuid Nederland: Ballorig Speelparadijzen, Van Harte Kinderopvang, Fun Valley Maastricht, Clip ’n Climb, Valk Gym en Vakantiepark BreeBronne.

Meer informatie over Hermans Groep.