vakantiewoning in Limburg

Investeren met rendement

Investeren

Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Het kopen van een vakantiewoning in Nederland is daarom juist nu interessant! Kies voor een stijlvolle villa bij BreeBronne Village. Geniet van een zorgeloze vakantie in eigen land in een prachtige omgeving. Kies voor zekerheid, een stabiel rendement en geniet van elkaar. Investeer in elkaar en in de toekomst. Investeer in een stijlvolle en duurzame vakantievilla bij BreeBronne Village.

Interessant rendement bij verhuur van uw woning
Uw vakantiewoning zal verhuurd worden door Vakantiepark BreeBronne met mogelijkheden voor eigen verblijf. Daarmee creëert u een interessant rendement op uw investering. Op basis van onze recente ervaringen hebben we een bruto rendement berekend. De prognose voor het bruto rendement in 2024 bedraagt ongeveer 5,5%*. Dit rendement is gebaseerd op een dynamisch prijssysteem voor een zes- of achtpersoonse vakantiewoning. Hiervan zijn verschillende modellen te koop.

Wilt u van dit rendement profiteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om alle mogelijkheden en modellen toe te lichten. U bent van harte welkom!

* Het rendement kan variëren en is afhankelijk van het type woning.  

Investeringsmogelijkheden

Investeer in een stijlvolle villa bij BreeBronne Village. Een duurzame investering voor uzelf, waar u lekker kunt genieten van uw vrije tijd óf door het verhuren van de vakantiewoning. Een waardevaste investering met een aantrekkelijk rendement. BreeBronne Village biedt verschillende investeringsmogelijkheden die we graag persoonlijk toelichten tijdens een afspraak op locatie. Wij nemen u graag mee in het succesverhaal en adviseren u over de mogelijkheden.

Financiering voor uw vakantiewoning

Het financieren van een recreatiewoning kan een uitdaging zijn, aangezien maar een beperkt aantal geldverstrekkers deze optie aanbiedt. Daarnaast variëren de acceptatievoorwaarden sterk tussen de verschillende partijen.

Onze partner Soeverein International Financial Services staat voor u klaar als onafhankelijke partij met de juiste kennis en ervaring om u te helpen bij het verkrijgen van de financiering voor uw vakantiewoning. Met slechts enkele gegevens van u kunnen zij diverse mogelijkheden schetsen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke situatie en behoeften. Wij begrijpen hoe belangrijk uw vakantiewoning voor u is en streven ernaar om u te voorzien van de beste financieringsoplossingen.

Word onderdeel van ons succes

In de bosrijke omgeving nabij de dorpskern Maasbree treft u BreeBronne Village. Onlangs is het park volledig vernieuwd om u van alle gemakken te voorzien. We bouwen continue aan de toekomst door te blijven vernieuwen en investeren om onze gasten hét ultieme vakantiegevoel te bieden.

Beleef het bijzondere bij BreeBronne Village.  

Hermans Groep
BreeBronne Village is een bedrijf van Hermans Groep.  Hermans Groep is sinds 2007 actief binnen de markten: recreatie, kinderopvang en fitness. De groep bestaat uit 7 verschillende bedrijven, gevestigd op 17 locaties in Zuid Nederland: Ballorig Speelparadijzen, Van Harte Kinderopvang, Fun Valley Maastricht, Clip ’n Climb, Valk Gym en Vakantiepark BreeBronne.

Meer informatie over Hermans Groep.