Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Vakantievilla boeken
Scroll naar beneden

Over de Hermans Groep

Gedreven door ideeën, vertrouwen en tomeloze inzet en passie.

De Hermans Groep is opgericht in 2007 door eigenaar en directeur Roy Hermans (1975). Hij heeft de Hermans Groep ontwikkeld tot een succesvolle en betrouwbare organisatie.

Hij startte zijn carrière in het onderwijs. Maar met meer behoefte aan ruimte voor vrijheid en creativiteit, vestigde hij in 2007 de eerste Ballorig binnenspeeltuin in Limburg. De formule werd flink aangepast en verbeterd, met als resultaat dat er de jaren erna nóg 4 vestigingen gestart zijn. Met al deze ervaringen en inzichten richt Roy in 2009 de kinderopvangorganisatie Van Harte op. Op dit moment biedt zij op 6 locaties opvang aan ruim 500 kinderen! De groei en het succes zet door. Roy richt zich meer en meer op nieuwe concepten, uitbreidingen én risicospreiding. In 2015 neemt Hermans Groep het dagrecreatiepark Fun Valley in Maastricht over. Met succes, want in 2016 worden voor het eerst méér dan 500.000 gasten verwelkomd! In 2018 volgt het nieuwe fitnessconcept, Slimfit in Venlo én wordt een nieuwe indoorklimhal Clip ’n Climb geopend.

En last but not least werd Hermans Groep in maart 2019 trotse eigenaar van Vakantiepark BreeBronne, waar op dit moment fantastische plannen, uitdagingen, vernieuwingen en verbeteringen worden gerealiseerd!

Dat Hermans Groep een succesvolle en betrouwbare organisatie is, is dus al lang geen vraag meer. Het draait om visie, kansen zien, durven en de juiste mensen aan boord hebben om het samen voor elkaar te krijgen. De visie en ondernemerschap werd in 2018 zelfs bekroond met de Lodewijk van de Grinten Ondernemersprijs in Venlo!     

Bezichtiging