Over ons

Maak kennis met het Breebronne Village team, wij zullen ten alle tijden voor u klaar staan om u het beste te kunnen helpen. Persoonlijke begeleiding bij een vakantiewoning kopen staat bij ons voorop. Wanneer u bij ons langs komt maken wij ruim de tijd om u kennis te laten maken met het BreeBronne verhaal, de sfeer te proeven en een eerste indruk van het park te krijgen. Op ons park kunt u uw eigen plekje uitkiezen waar u een van onze 5 vakantiewoningen kunt neerzetten. U kunt bij ons kiezen tussen een boskavel en een kavel aan/ op het water. Omdat wij groen erg belangrijk vinden, worden onze vakantiewoningen duurzaam gebouwd en geplaatst.


Wat kunt u van BreeBronne Village verwachten?

  • Betrouwbaarheid en transparantie
  • Persoonlijke begeleiding in het aankoopproces
  •  Eigen unieke plek
  • Combineren geluk met rendement
  • Nieuwbouw vakantiewoningen
  • Zorgeloos verhuur door Vakantiepark BreeBronne
  •  Duurzame investering
  • Aantrekkelijke rendement  

Hoe werkt het verhuren bij BreeBronne Village?

Wanneer u bij ons een vakantiewoning koopt en er rendement uit wilt halen, helpen wij u graag. Wij vinden dat als u een woning bij ons koopt, u ook lekker moet genieten van het vakantiegevoel bij BreeBronne.

Het is mogelijk om uw eigen vakantiewoning te verhuren en wij helpen u graag bij alle zaken omtrent de verhuur. Zo werken wij samen met Baat accountants & adviseurs. Baat is de huisaccountant en –adviseur van BreeBronne Village. Zij zijn uiteraard op de hoogte van de plannen en ontwikkelingen bij BreeBronne Village en de mogelijkheden die dit biedt aan de kopers van duurzame vakantiewoningen. Baat verzorgt o.a. voor u de eenmalige registratie bij de belastingdienst als BTW ondernemer en doet uw BTW aangifte per kalenderkwartaal.

Ook voor het verhuren van uw vakantiewoning hebben wij diverse medewerkers met de nodige ervaring voor het optimaal verhuren van uw woning. Zo werken wij o.a. samen met verschillende touroperators om een zo groot mogelijk bereik te creëren. 

Maak kennis met het team

Roy Hermans - Directeur Vakantiepark BreeBronne
1/6

Roy Hermans - Directeur Vakantiepark BreeBronne

" Succesvol investeren ‘Investeer mee in onze vakantiewoningen op BreeBronne Village en word onderdeel van ons succesverhaal. Beleef met ons het bijzondere! " 


Ilja Wilmer - Verkoopbegeleider

"Beleef met ons de bijzondere reis naar de koop van uw unieke en stijlvolle vakantiewoning".

Lisanne Thijssen - Verkoopbegeleider

‘Ons vakantiepark is uitermate geschikt als uitvalbasis voor families, gezinnen en stellen die samen willen genieten. Een plek om tijd door te brengen met elkaar, waar mooie herinneringen ontstaan’

Paul Timmermans - Verkoopbegeleider

" Onze vakantiewoningen zijn stijlvol ingericht en van alle luxe voorzien. Een inspirerende plek om heerlijk tot rust te komen".

Dio Dings - Verkoopbegeleider

"Persoonlijke contact staat voorop, samen kijken we naar uw wensen en wij staan voor u met een persoonlijk advies"

Ilona Dirkx - Stagiair verkoopbegeleider

"Het vakantiepark biedt alles voor een complete vakantie zowel voor de actieve gast als voor de bezoeker die heerlijk tot rust wil komen. Ervaar het ultieme vakantiegevoel. "