Heeft u een vraag over BreeBronne Village? Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Misschien staat uw vraag er ook tussen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

1. Wat zijn de prijzen van de vakantiewoningen?
De richtprijzen van de verschillende vakantiewoningen vindt u op onze website. Klik op de naam van de vakantiewoning: 
Bos Cottage
Water Cube
Bos Villa
Water Villa

2. Hoe lang mag ik jaarlijks gebruikmaken van mijn vakantiewoning?
In de gemeente Peel en Maas, waar Vakantiepark BreeBronne is gevestigd, is vastgesteld dat eigenaren van een vakantiewoning maximaal 6 maanden per jaar zelf gebruik mogen maken van de vakantiewoning. Wanneer u zoveel mogelijk rendement wilt behalen, wordt geadviseerd om na het jaar van aanschaf niet meer dan 10% van het jaar de woning voor eigen gebruik te gebruiken. Dan krijgt u namelijk de volledige btw terug.


3. Kan ik een vakantiewoning voor volledig eigen gebruik aanschaffen?
Het is bij Vakantiepark BreeBronne mogelijk om een vakantiewoning voor volledig eigen gebruik aan te schaffen. Dit geldt alleen voor het type de Bos Cottage. In de gemeente Peel en Maas, waar Vakantiepark BreeBronne is gevestigd, is vastgesteld dat eigenaren van een vakantiewoning maximaal 6 maanden per jaar zelf gebruik mogen maken van de vakantiewoning. De andere 6 maanden is de woning onbewoond.


4. Is de prijs incl. grond?
De prijzen van de vakantiewoningen zijn excl. de grondprijs vermeld. De grondprijs bedraagt op dit moment € 81.750 excl. btw. De erfpacht is notarieel vastgelegd voor een canon van 30 jaar, waarbij indexering volgens de CPI jaarlijks wordt doorgevoerd.


5. Welke vakantiehuizen zijn momenteel beschikbaar?
Bekijk via deze link de beschikbare kavels. De groene kavels zijn beschikbaar, de gele kavels zijn onder optie, de rode kavels zijn verkocht en de grijze kavels zijn toekomstplan. Als u op een kavel klikt, vindt u meer informatie over de vakantiewoning met de bijbehorende richtprijs.


6. Kan ik een vakantiehuis met eigen grond kopen?
Ja, het is op sommige kavels mogelijk om de grond te kopen voor € 81.750,- excl. btw. De verkoopbegeleider kan u tijdens een adviesgesprek hier meer over vertellen.


7. Is de vakantiewoning geschikt als permanente verblijfplaats?
Het is niet mogelijk om een vakantiewoning bij Vakantiepark Breebronne als permanente verblijfplaats te gebruiken. U mag namelijk maximaal 6 maanden per jaar zelf in uw eigen vakantiewoning verblijven. Inschrijving op dit adres is dus niet mogelijk.


8. Wordt de verhuur door het vakantiepark geregeld?
De volledige verhuur wordt door het park geregeld. Wij werken samen met touroperators en hebben natuurlijk een eigen website. Het is niet mogelijk om zelf uw eigen woning te verhuren, maar u kunt wel uw eigen vakantiewoning op social media promoten.


9. Hoe wordt de verhuur van alle vakantiewoningen verdeeld?

Wanneer gasten een vakantiehuis boeken, krijgen zij een vakantiehuis toegewezen die aan hun eisen voldoet. Alle dezelfde type vakantiewoningen komen in één verdeelsleutel te staan. Hierin wordt gelijkmatig de verhuur over verdeeld.


10. Zijn er jaarlijkse bijkomende kosten?
Als eigenaar van een vakantiewoning van BreeBronne Village ontvangt u een totaalpakket aan diensten van ons. Met het BreeBronne Village Member Package wordt u volledig ontzorgd, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantiewoning. Hiervoor worden jaarlijkse kosten in rekening gebracht. Het Member Package bestaat o.a. uit:
• De Exclusive Member Card waarmee u het gehele jaar welkom bent om gebruik te maken van alle faciliteiten op het vakantiepark. Ook als u niet in uw eigen vakantiewoning verblijft.
• Tuinonderhoud
• Huisvuilverwerking
• Schoonmaak interieur
• Algemene technische diensten en klein onderhoud
• Animatie op het park
• Administratie, PR & marketing
• Rioolheffing, waterschapheffing en afvalstofheffing
• Parkbeheerbijdrage 
• Btw-aangifte. De Btw-aangifte is optioneel, het is ook mogelijk deze zelf te doen.


11. Mag je de vakantiewoning zelf inrichten?
Als u een vakantiewoning volledig voor eigen gebruik aanschaft, mag u de vakantiewoning zelf inrichten. Als u een vakantiewoning voor de verhuur aanschaft, bent u verplicht een interieurpakket bij ons af te nemen. De inrichting van uw vakantiewoning wordt dan verzorgd door onze partner Trendhopper. Zij hebben verschillende interieurpakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen.


12. Wanneer kan ik verwachten dat mijn vakantiehuis gebouwd wordt?
Stap voor stap wordt Vakantiepark BreeBronne de komende jaren uitgebreid met luxe vakantiewoningen. De bouw en de verkoop van de luxe vakantiewoningen wordt gefaseerd uitgevoerd. Er wordt met name in het voorjaar en najaar gebouwd. Tijdens de schoolvakanties wordt er niet op het park gebouwd. Wanneer uw vakantiehuis wordt gebouwd, is afhankelijk van het tekenmoment.