Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Onze ervaring

We voelen ons thuis in onze Bos Cottage

In maart 2022 hebben we een Bos Cottage inclusief perceel voor 6 personen gekocht. Wat ons het beste bevalt aan BreeBronne Village is de uitstekende infrastructuur en dat je merkt dat er de komende jaren nog veel gaat gebeuren. De energie van het hele team werkt aanstekelijk. We voelen ons altijd meteen thuis in de Village. Het huis bevalt ons architectonisch zeer goed. Er is veel licht en voldoende ruimte. De hoogwaardige uitrusting geeft je ook niet het gevoel dat je in een vakantiehuis bent, over alles is nagedacht, zodat je er ook langere tijd kunt verblijven.

Het concept en de korte reistijd hebben ons overtuigd

We waren op zoek naar een vakantiehuis dat we zelf konden gebruiken maar ook konden verhuren. Het concept van het park heeft ons overtuigd: marketing en verhuur worden door BreeBronne geregeld waardoor wij ons nergens zorgen over hoeven te maken. Daarnaast beviel het park ons erg goed en zagen we veel potentie, ook al stonden er op het moment dat we kochten maar een paar Bos Cottages. Het meer met het strand is fantastisch. Bovendien zochten we een huis dat we zelf konden gebruiken in het weekend en dat niet te ver van Düsseldorf ligt. BreeBronne is maar 45 minuten rijden, dat heeft ons ook overtuigd.

Regionaal, individueel, vakantiegevoel   

Vooral de ligging en de bijzondere combinatie bevallen ons

BreeBronne Village heeft een prachtige ligging. Je kunt direct op de fiets stappen en er is veel te doen. Bovendien is het meer schitterend, waardoor je meteen een vakantiegevoel krijgt. Ook de architectuur van de verschillende huisjes is bijzonder. Alles ziet er zeer hoogwaardig en modern uit. Ook de combinatie van camping en vakantiehuizen is interessant. Deze mix maakt het park zeer levendig en aantrekkelijk.

Veel betrokkenheid en hart voor het project

Het koopproces was erg professioneel en klantgericht. Bezichtigingen konden steeds snel worden geregeld en het team rondom Paul, Lisanne en Ilja was altijd extreem behulpzaam en vriendelijk. We voelden direct het enthousiasme van het verkoopteam over het project en hebben ons daardoor aan laten steken. Elk teamlid is toegewijd aan het project en alle afspraken, of het nu gaat om de bezichtiging van het park, het uitkiezen van een perceel of de afspraak bij de notaris waren zeer goed voorbereid en verliepen probleemloos.     

Alle breebronne vakantiewoningen

Bos Lodge

De Bos Lodge valt op door het moderne en natuurlijke ontwerp, dat een combinatie is van strakke lijnen en hout en zink. 

lees meer

Bos Cabin

Ontdek de charmante Bos Cabin, een pareltje binnen BreeBronne Village's uitgebreide aanbod aan vakantiewoningen. 

lees meer

Bos Cottage

Het strakke moderne lijnenspel in combinatie met hout en zink geeft de Bos Cottage een eigentijdse uitstraling.

lees meer

Water Cube

Een lichte, stijlvolle woning direct gelegen aan het water en volledig gebouwd van duurzaam hout.

lees meer

Bos Villa

Uitgekiende details, open indelingen en grote glazen gevels zorgen voor een tijdloze en prachtige uitstraling van de Bos Villa.

lees meer
Bezichtiging