Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Onze ervaring


Wij zijn Nico en Bibi Brouwer, inmiddels 70 en 69 jaar oud en ouders van in totaal 6 kinderen en 6 kleinkinderen. Wij zijn een ondernemersechtpaar en genieten, na de bedrijfsoverdracht drie jaar geleden, van onze vrijheid. Niettemin blijven we een actief leven leiden, deels nog beroepsmatig, maar nu we meer tijd hebben zetten we ons vol overgave in voor kinderen en kleinkinderen. Daarnaast hebben we een ruime en ook internationale kennissenkring, wat ons aanzet tot buitenlandse reizen.


Pensioen in de vorm van onroerend goed

Als ondernemer hebben we een de mogelijkheid gehad om ons eigen pensioenfonds op te richten en te beheren. Met het architectenberoep als achtergrond hebben we het pensioenvermogen opgebouwd in de vorm van onroerend goed. Aanvankelijk vooral in de vorm van verhuurwoningen en -appartementen, maar geleidelijk meer in recreatievastgoed met als voordeel dat de exploitatie grotendeels uit handen wordt genomen en in veel gevallen ook de mogelijkheid aanwezig is om zelf gebruik te maken en familieleden gebruik te laten maken van de recreatiewoningen.  

Recreatieplas maakt BreeBronne geschikt voor het hele gezin

We hebben gekozen voor de Water Cube. Enerzijds vanwege het bijzondere karakter van de woning en de fantastische ligging aan de recreatieplas, maar anderzijds omdat we differentiatie zochten van onze portefeuille van vakantiewoningen. Eerder investeerden we op een strandlocatie, aan vaarwater, aan het IJsselmeer en in meerdere boslocaties; de ligging aan de recreatieplas die BreeBronne is hier een welkome aanvulling op. Daarbij hebben we gemeend dat BreeBronne met de recreatieplas en de daaraan gelegen recreatieve activiteiten een extra vakantiekwaliteit genereert en het park daarmee heel geschikt heeft gemaakt voor verblijf met kinderen.  

Beach ervaring

We zijn er ons van bewust dat een deel van het park nog in oude staat verkeert en dat er nog een grote transitie moet plaatsvinden. Maar de ambitie die wij aflezen uit de nieuw geplaatste en nog te plaatsen vakantiewoningen hebben ons het idee gegeven dat het een enorm mooi park gaat worden, waarvan de eerste contouren al zichtbaar zijn. Wat ons in ieder geval aanspreekt is de manier waarop de het park een soort van beach ervaring heeft neergezet langs de plas.  

Persoonlijk contact en enthousiasme draagt bij aan succes

Het was best wel een avontuur voor ons om met BreeBronne Village in zee te gaan. We hebben meerdere vakantiewoningen op Landal parken en hebben daar destijds bewust voor gekozen vanwege de degelijkheid van de organisatie die verder een landelijke (of eigenlijk Europese) dekking heeft. BreeBronne is een zelfstandig park. Maar de kwaliteit die het park uitstraalt en het enthousiasme van de eigenaar en het team heeft ons overtuigd. Ons zakelijk verleden in het MKB-bedrijfsleven heeft ons ook geleerd dat persoonlijke inzet en enthousiasme in grote mate bijdraagt aan succes. Het is deze inzet en dit enthousiasme dat we bij BreeBronne hebben ervaren. Inmiddels is onze Water Cube in de verhuur en in de zomermaanden maakt BreeBronne de verwachtingen waar.

Onderscheidenlijk mooi aanbod van vakantiewoningen

Het bijzondere van BreeBronne

De mix van prachtige woningen in het bos en aan het water heeft direct ons hart gegrepen. Aanvankelijk werden we verliefd op de nog te realiseren Water Villa’s, maar omdat die nog niet in de verkoop zijn en wellicht ook boven ons budget zijn we vervolgens warmgelopen voor de Water Cube’s. Beide unieke producten met een mooie waterbeleving. Het is toch heerlijk als op een zomerse dag de zwanen en eenden langs je terras komen zwemmen?

Plezierig aankooptraject

Het aankooptraject is op een plezierige wijze verlopen, zonder verrassingen. Het verkoopteam heeft goed contact met ons onderhouden en ervoor gezorgd dat we ons al thuis voelden voordat onze vakantiewoning geplaatst was.  

Alle breebronne vakantiewoningen

Bos Lodge

De Bos Lodge valt op door het moderne en natuurlijke ontwerp, dat een combinatie is van strakke lijnen en hout en zink. 

lees meer

Bos Cabin

Ontdek de charmante Bos Cabin, een pareltje binnen BreeBronne Village's uitgebreide aanbod aan vakantiewoningen. 

lees meer

Bos Cottage

Het strakke moderne lijnenspel in combinatie met hout en zink geeft de Bos Cottage een eigentijdse uitstraling.

lees meer

Water Cube

Een lichte, stijlvolle woning direct gelegen aan het water en volledig gebouwd van duurzaam hout.

lees meer

Bos Villa

Uitgekiende details, open indelingen en grote glazen gevels zorgen voor een tijdloze en prachtige uitstraling van de Bos Villa.

lees meer
Bezichtiging