Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Onze ervaring


Wij zijn Marcel (49) en Bianca (47) Storcken en we wonen samen met onze dochter Jill (9) in het zuidelijke Sittard. 

Mooie ligging aan het meer

Onze ogen vielen op de schitterende Water Cube. Deze lag prachtig aan het meertje van BreeBronne. Het uitzicht is vanaf het overdekte terras op het water is absoluut schitterend. De inrichting van de woning, die we zelf konden samenstellen, is mooi en van goede kwaliteit. Het voelt iedere keer als thuiskomen en het is van alle gemakken voorzien. En niet onbelangrijk; de bedden slapen heerlijk!

Sfeervol park

We vonden de mooie natuur ook een van de pluspunten van het vakantiepark. De omgeving is mooi begroeit, er heerst een leuke sfeer bij het strand en je kunt gezellig wat drinken bij de bar.

Vakantiegevoel dichtbij huis

Reizen is een hobby van ons, al vele jaren. Gedurende de Corona-tijd kwam het besef dat het heel belangrijk is om het thuis allemaal ‘perfect’ te hebben met alle gemakken en plezierige elementen, zodat je ook in geval van lockdown de tijd thuis erg comfortabel en happy kunt doorbrengen. Maar het is ook heel fijn als je een mooie andere plek als ‘toevluchtsoord’ hebt, waar je altijd naar toe kan (zonder in het vliegtuig te stappen). Uiteindelijk is vakantiegevoel uit en thuis voor ons wel een belangrijke drijfveer geweest. Een vakantiewoning op ongeveer een uurtje rijden van thuis, is dan ideaal.

De Cube woningen kwamen via LinkedIn onder onze aandacht en we waren meteen enthousiast. Het hele concept klopte voor ons: mooie woning, mooi interieur, mooi park, goede ligging, uurtje rijden, goed gevoel bij de organisatie en voorwaarden. 

Vakantiegevoel, persoonlijk, fijne verblijfsplek

Persoonlijke benadering

Het bijzondere aan BreeBronne is de persoonlijke benadering, de ligging met het meertje, volwassen groenvoorziening, de mooie stijl woningen. De combinatie van nieuwe vakantiewoningen en bestaande campingplaatsen lopen mooi in elkaar over. BreeBronne blijft ontwikkelen / verbeteren.

Het aankooptraject is heel fijn verlopen. We hadden een goed gevoel bij het jonge team dat zich over ons ontfermde (Lisanne, Ilja, Paul). Ze hanteren een persoonlijke benadering, zijn enthousiast, lerend en open voor verbetering en denken oplossingsgericht met ons mee. Ook na de aankoop, hebben wij nog steeds hetzelfde gevoel.Heel fijn!


Alle breebronne vakantiewoningen

Bos Lodge

De Bos Lodge valt op door het moderne en natuurlijke ontwerp, dat een combinatie is van strakke lijnen en hout en zink. 

lees meer

Tiny house

Ontdek de charmante Tiny House, een pareltje binnen BreeBronne Village's uitgebreide aanbod aan vakantiewoningen. 

lees meer

Bos Cottage

Het strakke moderne lijnenspel in combinatie met hout en zink geeft de Bos Cottage een eigentijdse uitstraling.

lees meer

Water Cube

Een lichte, stijlvolle woning direct gelegen aan het water en volledig gebouwd van duurzaam hout.

lees meer

Bos Villa

Uitgekiende details, open indelingen en grote glazen gevels zorgen voor een tijdloze en prachtige uitstraling van de Bos Villa.

lees meer
Bezichtiging