Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Onze ervaring


Wij zijn Ashwien (45) en Laura (43) en wonen met onze twee kinderen Luca (10) en Noa (8) in Almere. Sinds eind 2022 zijn wij de trotse eigenaars van een mooie Bos Cottage op Vakantiepark BreeBronne in Maasbree.

In gesprek op de Second Home Beurs

Enige tijd geleden kregen wij het idee om eens te gaan kijken voor een recreatiewoning. Spaargeld leverde (op dat moment) nagenoeg niets op, dus het leek ons een goed idee om onderzoek te doen naar investeringsmogelijkheden. Om ideeën op te doen hebben wij de Second Home beurs bezocht en daar was ook BreeBronne Village aanwezig. We zijn toen het gesprek aangegaan en het gevoel was eigenlijk vanaf het begin meteen goed.

Natuurrijke omgeving

We werden uitgenodigd om het park te bezoeken en ook dat beviel uitstekend. BreeBronne is een mooi park in een hele natuurrijke omgeving. Het park wordt vernieuwd waarbij de oude chalets worden vervangen door nieuwe duurzame, mooi vormgegeven cottages en villa’s. Wat ons het meeste aansprak was de natuurrijke omgeving tussen bomen en de vele vogels en eekhoorntjes. Het park is mooi en ruim opgezet en er is genoeg te doen, ook voor de kinderen.

Ruimte voor eigen inbreng

Nadat de financiën rond waren zijn we het aankooptraject ingegaan. Ook dat is zeer fijn verlopen. We werden goed geïnformeerd en er was ook ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Daarin werd goed meegedacht. Wij hebben alle gesprekken met de medewerkers van BreeBronne Village als zeer prettig ervaren. Ook werd er actief meegedacht over de juiste kavel op BreeBronne voor ons. Uiteindelijk zitten wij op een hele mooie plek, vrij uitzicht over het veld in een rustige hoek van het park, maar wel vlak bij alle faciliteiten.  

Razend enthousiast

Ook met onze Bos Cottage zijn wij uitermate tevreden. Er waren meerdere opties waar we uit konden kiezen. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een zespersoons met een extra ensuite badkamer. Tijdens de fabricage van onze Bos Cottage zijn we ook uitgenodigd om een keer te komen kijken in de fabriek. Dat was ook een hele leuke ervaring en we hebben toen de mogelijkheid gehad om door onze Bos Cottage heen te lopen. Bij het inrichten van de Bos Cottage waren er meerdere opties en werd, waar mogelijk, rekening gehouden met onze specifieke wensen en voorkeuren. Het eindresultaat mag er ook zeker zijn.

Luxe, natuurrijk en relaxt

Wij zijn superblij met onze mooie Bos Cottage die eigenlijk van alle luxe is voorzien. Mensen uit onze omgeving, die gebruik hebben gemaakt van de Bos Cottage, zijn razend enthousiast over BreeBronne en over onze Bos Cottage. Vooral de luxe inrichting met fijne bank, stoelen en heerlijke bedden en het mooie park worden dan benoemd.    

Alle breebronne vakantiewoningen

Bos Lodge

De Bos Lodge valt op door het moderne en natuurlijke ontwerp, dat een combinatie is van strakke lijnen en hout en zink. 

lees meer

Tiny house

Ontdek de charmante Tiny House, een pareltje binnen BreeBronne Village's uitgebreide aanbod aan vakantiewoningen. 

lees meer

Bos Cottage

Het strakke moderne lijnenspel in combinatie met hout en zink geeft de Bos Cottage een eigentijdse uitstraling.

lees meer

Water Cube

Een lichte, stijlvolle woning direct gelegen aan het water en volledig gebouwd van duurzaam hout.

lees meer

Bos Villa

Uitgekiende details, open indelingen en grote glazen gevels zorgen voor een tijdloze en prachtige uitstraling van de Bos Villa.

lees meer
Bezichtiging